GlasGarage Breda

Autoruitschade

Heeft u autoruitschade? Dat is vervelend. Maar dan bent u bij autoruitspecialist GlasGarage Breda wel aan het juiste adres. Bij ons geldt: repareren als het kan, vervangen als het moet. Onze deskundige specialisten beoordelen graag wat in uw geval van toepassing is.

Hoe ontstaat autoruitschade?

Ruitschade ontstaat vaak door plotselinge temperatuurverschillen (van warm naar koud, of andersom natuurlijk). Daarom scheurt een sterretje vaak uit tot een barst júist wanneer u op vakantie gaat. Dus gaat u naar de camping in Italië in de zomer? Of juist op wintersport naar Oostenrijk? Controleer uw ruiten dan goed. Maar ook opspattende stukjes asfalt of een steentje kunnen steenslag veroorzaken. Dat is vaak even schrikken! Bovendien kan stormachtig weer ook autoruitschade veroorzaken door rondvliegende takken bijvoorbeeld.

Kun je autoruitschade voorkomen?

Bij het voorkomen van autoruitschade is geluk absoluut nodig. Toch kunt u zich wat gewoontes aanleren waardoor u de kans op ruitschade verkleint. Houd bijvoorbeeld voldoende afstand op de auto voor u. De steentjes die opspatten door het profiel van degene voor u zijn vaak de boosdoener van autoruitschade. En zet de autoruitverwarming nooit in één keer te hoog om scheuren voor te zijn.

Autoruit reparatie: als het kan

Zit de ster of het barstje in de voorruit en is het kleiner dan een muntstuk van 2 euro? Dan kan de  schade vaak gerepareerd worden. Laat je voorruit dus niet barsten! Want een sterretje is zo veranderd in een barst.

Autoruit vervangen: als het moet

Is de schade in de voorruit groter dan een 2 euro munt? Is een sterretje een flinke barst geworden? Of is de achterruit of zijruit beschadigd? Dan moet de ruit vervangen worden.

Uw autoruitschade in goede handen

Bij GlasGarage werken uitsluitend vakmensen bij wie uw auto in goede handen is. Wat voor auto u ook heeft en hoe groot of klein de schade ook is. Onze vakmensen mogen zich alleen na een gedegen vakopleiding specialist noemen in het herstellen van autoruitschade.

Direct laten repareren?

Weer of geen weer, wij helpen u graag weer veilig op weg. Bel ons voor een afspraak.

Niet alleen voor de prijs naar GlasGarage

GlasGarage helpt u weer snel veilig de weg op. Welke auto en wat voor schade u ook heeft.

24/7 bereikbaar voor spoedgevallen
Bij spoedgevallen zijn we zijn ieder uur van de dag bereikbaar. Zo helpen we u altijd met een snelle (tijdelijke) oplossing.

Altijd in de buurt
Met ruim 100 vestigingen door heel Nederland zijn we altijd in de buurt. Van Appingedam tot Zierikzee.

Ook op locatie
Wilt u niet met schade de weg op? Wanneer het weer het toelaat en uw verzekerings- of leasemaatschappij akkoord geeft, repareren wij ook op locatie. GlasGarage staat voor de beste kwaliteit daarom adviseren wij dan ook om een reparatie óf vervanging in een geconditioneerde ruimte te laten plaatsvinden.

Alles geregeld
We regelen alles: ook het contact met uw verzekeraar of leasemaatschappij.

Perfect resultaat
En perfect resultaat is bij GlasGarage gegarandeerd. We gebruiken alleen ruiten en kitten die autofabrikanten zelf ook gebruiken.

Levenslange garantie
Daarbovenop krijgt u levenslange garantie op montagefouten.