MijnMobiliteit

MijnMobiliteit | Pechhulp

Pech onderweg is nooit leuk

 

Misschien kent u de situatie. U wilt uw kinderen naar school brengen en opeens gaat er een lampje branden in de auto; u heeft autopech! Helaas moet u meteen stoppen aan de kant van de weg. Of u wilt ’s ochtends naar het werk na de eerste nachtvorst, maar uw auto wil niet starten. Autopech is natuurlijk uitermate vervelend. Zeker wanneer u op tijd op het werk moet zijn.

De oplossing: MijnMobiliteit van Bosch Car Service Breda van woonplaatsdekking tot aan uw eind bestemming in Europa.

 

  • 24/7 Hulp bij pech onderweg
  • Europa dekking
  • Inclusief woonplaatsdekking
  • Gekoppeld aan kenteken
  • Vervangend vervoer
  • Repatriëring naar uw garage
  • Nu voor € 47,50 euro per jaar. Deze prijs is inclusief administratiekosten en BTW.

MijnMobiliteit

MijnMobiliteit Europa i.c.m. onderhoud

 

Met een goed onderhouden auto kunt u de meeste voorkomende pechgevallen voorkomen, wel zo prettig.

Daarnaast is het verstandig om onderhoud te laten uitvoeren om onnodige reparaties te voorkomen en voorkomen is eenmaal beter dan genezen. Want door regelmatig onderhoud kunt u voorkomen dat er dure reparaties nodig zijn.

Bij ons komt u in aanmerking voor MijnMobiliteit na een compleet uitgevoerde onderhoudsbeurt. Hiermee bieden wij u de zekerheid van hulp bij pech onderweg van woonplaatsdekking tot eindbestemming in heel Europa mocht u onverwacht toch met pech worden geconfronteerd.

Wilt u meer informatie of MijnMobiliteit aanvragen? Neem dan even contact met ons op.

 

Wat moet u doen als u autopech krijgt?

 

Zorg er altijd voor dat u de auto zo ver mogelijk rechts aan de kant van de weg zet, mocht het mogelijk zijn zet de auto dan in de berm. Doe vervolgens de alarmlichten aan en draai de wielen van de auto naar rechts. Trek een veiligheidshesje aan, gebruik de gevarendriehoek en blijf nooit in de auto zitten, zorg er tevens voor dat u aan de rechterkant van de auto uitstapt.

 

Gebruik uw gevarendriehoek en zorg ervoor dat u de juiste locatie doorgeeft aan de alarmcentrale. De MijnMobiliteit Pechhulp Europa Alarmcentrale staat 24/7 uur klaar. Wilt u ook 24/7 hulp bij pech onderweg of heeft u vragen neem dan contact met ons op.

Telefoonnummer MijnMobiliteit

 

Alarmcentrale: 0031 (0)88 - 877 80 89

Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen