Schadeherstel

Deuk in uw voertuig? Vervelend maar ook daarvoor kunt u terecht bij Bosch Car Service Breda. U kunt bij ons terecht voor een kleine deuk (maximale grootte van een muntstuk van 2 euro) maar ook voor een grote deuk.

Heeft u geen lakschade dan kunnen wij uw auto uitdeuken, zonder spuiten.
De voordelen van het uitdeuken zonder spuiten zijn allereerst de kosten. Daarnaast bent u de auto niet zo lang kwijt.

De kosten van het uitdeuken van uw auto met spuiten zijn vaak schrikbarend hoog. Dit komt omdat de lak het duurste onderdeel is van het herstellen van de deuken.

Wij helpen u met het verwijderen van de deuken en we helpen ook met de schadeafhandeling richting uw verzekeraar of leasemaatschappij.

Heeft uw auto een deuk opgelopen of heeft u lakschade? Wat belangrijk voor ons om te weten: is er lakschade, waar zit de deuk en wat is de grootte ervan? Wij kunnen een vrijblijvende prijsopgave voor u maken omdat wij kijken naar de behandeling die de deuk nodig heeft.

Daarnaast is het ook afhankelijk van het soort autoverzekering wat u heeft, wat er vergoed wordt door uw verzekeraar. Gaat het echter om een kleine deuk en kan de auto uitgedeukt worden zonder te spuiten? Dan is het in de meeste gevallen voordeliger om deze kleine schade uit eigen zak te betalen. Door het herstel zelf te betalen, verliest u geen schadevrije jaren en daarmee bespaart u uiteindelijk veel geld.

Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen